2011/01/05

Podium For The Home'dan İç ve Dış Mekan LED Aydınlatmalar

HE-94784
Tarzınızı LED ile ifade edin. Podium fot the home LED aydınlatma ürünlerini evinizin içinde ve dış ortamında pek çok farklı uygulamada kullanabilirsiniz. Bu dekortafi ve fonksiyonel aydınlatma ürünleri ile kişisel beğenize uygun bir biçimde evinizin iç ve dış aydınlatmasını şekillendirebilirsiniz. Bu LED ürün portföyü aydınlatmadaki en son terendleri yansıtmaktadır. Modern iç mekan tasarımlarına tamamlayıcı olarak, aynı zamanda dış ortam aydınlatmasını da verimli bir biçimde gerçekleştirmenize olanak tanır. Bu ürünlerin temini için Hedef Elektrik yetkililerinden yardım alabilirsiniz, ayrıca bu ürünlerin üç boyutlu görsellerini incelemek isterseniz Podium for the home sitesinden tüm Podium ürünlerini inceliyebilirsiniz.

Minimalist ve heyecan verici tasarım! İlham veren bu aydınlatma tasarım ürünleri pek çok farklı uygulamalarda kullanılabilecek şekilde çok yönlü ve aynı zamanda minimalist birer tasarıma sahiplerdir. Şık ve çağdaş. Bu LED aydınlatma ürün portföyünün canlandırıcı ışığı sizin ve misafirlerinizin üzerinde doğal bir karşılama hissi uyandırır.

HE-94784
 Aydınlatmadan kefif almak: LED, Edison'un klasik enkandesan lambaları icat etmesinden bu yana aydınlatma teknolojisinde yapılan en büyük devrimdir. Bunun da ötesinde son yıllarda LED teknolojisinde çok önemli ilerlemeler kaydedildi. LED'lerin son zamanlarda bu kadar popüler olması çok doğal. Çünkü geleneksel ışık kaynakları ile karşılaştırıldığında son derece dayanıklı olup yüksek enerji verimliliğine sahiptir. Bununla  birlikte son yıllarda LED'lerin parlaklık seviyeleri de önemli ölçüde artarak her geçen gün yeni uygulama alanları yaratmaya başlamıştır. LEDler, mimari aydınlatma tasarımlarından yaya yolu aydınlatmalarına, iç mekan spot aydınlatmaları ve hatta uzun ömrün çok önemli olduğu ulaşılması zor olan noktalardaki ortam aydınlatmalarına kadar pek çok farklı uygulama alanları için idealdir.
HE-94791
 Mevcut LED aydınlatma ürün gamı, bir önceki nesilden çok daha yüksek ışık çıkışına sahip güçteki LED'leri (power LED) içerirler. Bu gördüğünüz 'Podium for the home' ürün gamındaki LED aydınlatma ürünlerinde Philips Luxeon Rebel LED'leri kullanılmıştır. Luxeon Rebels,  LED endustrisindeki wat başına en yüksek lumen seviyesine sahip en küçük yüzey-montajlı güçteki LED'lerdir. 
 Ev dekorunuzun ve dolayısıyla mülkünüzün değerini artıran bir parçası olacağı için, bir aydınlatma ürününün kalitesinin yüksek olması son derece önemlidir. Podim ürün gamı son derece titiz kalite-kontrol prosedürleri altında geliştirilmiştir ve üretiminde alüminyum, paslanmaz çelik, cam ve dayanıklı sentetik gibi yüksek kalitede hammadde kullanılmaktadır. Tüm ürünler CE-onaylıdır. 

HE-94773

HE-94786

HE-94786

DIŞ MEKAN

HE-10732

HE-10687

HE-10688

HE-10695

HE-10690

HE-10698

HE-10699

HE-10689

HE-10700


HE-10691

HE-10694

HE-10693

HE-10692

HE-10733
Fotoğraflar: Podium

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder